De-Koornneefse-Sud-Africa-reis.reismee.nl

Amandla ! Mandela - de musical - Wereldpremiere op 24 oktober 2009

Aan allen,

Amandla ! Mandela - de musical - Over een man die de wereld veranderde

www.mandelademusical.nl

Een voorstelling met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek en dans over een man die een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.
'Een hartstochtelijk leven krijg je niet als je je klein maakt- als je tevreden bent met een leven dat minder is dan het leven dat je zou kúnnen leiden', is het motto van Nelson Mandela. 'Amandla' betekent 'kracht'. AMANDLA! MANDELA laat zien met hoeveel passie Mandela zijn leven leidt. Vanaf het moment dat hij als kleine jongen onder de indruk komt van de wijsheid van de Xhosa Chiefs, tot aan zijn inauguratie als eerste zwarte president van Zuid-Afrika, na 27 jaar gevangenschap. De musical viert zijn idealen met muziek en zang uit het land waar hij alles voor gaf: Zuid-Afrika.

AMANDLA! MANDELA laat Mandela zien als inspirator voor miljoenen mensen over de hele wereld en laat zien dat ieder individueel mens het vermogen heeft om, op zijn eigen manier, de wereld te veranderen.

De leidraad voor Nelson Mandela is de oude Afrikaanse wijsheid Ubuntu. Dit is het geloof in de kracht van een gemeenschap en het individu, voor elkaar - de een kan niet zonder de ander leven, beide zijn bepalend voor de ontwikkeling en samenleving.

AMANDLA! MANDELA, de musical is Nederlands gesproken en gezongen en bestaat uit een cast van meer dan 30 zangers, acteurs en musici uit Nederland en Zuid Afrika.

Voorstellingen zijn er van in het hele land tot en met Maart 2010.

Met vriendelijke groet,

Bert Boshoven

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!