De-Koornneefse-Sud-Africa-reis.reismee.nl

Herinnering Inschrijving voor de Sud Africa reis voor 1 februari 2009

Aan allen,

Het is belangrijk om op 1 februari 2009 alle gegevens van iedereen te hebben in verband met het boeken van de vliegreis. Om het je gemakkelijk te maken vind je de link aan de rechterkant van de pagina zodat je er rechtsreeks heen kunt gaan.Bij zo'n reis met een zo'n groot gezelschap gaat het niet alleen om het familiebelang maar ook om het groepsbelang zodat zaken als gezamenlijk heen vliegen en en voor een deel ook gezamenlijk terugvliegen mogelijk wordt. Bovendien kan er dan ook beter op de bijzondere wensen van een ieder worden ingespeeld (zie volgende verhaal).

Het is de inzet om vanaf 1 februari 2009 te gaan kijken naar de mogelijkheden om te gaan boeken. Eind februari 2009 zou ik dan de boeking willen vastleggen. Zoals het er nu voor staat willen de meesten van jullie al weggaan op woensdag 16 december 2009, een klein groepje vertrekt op zaterdag 19 december 2009 en de terugtocht zal voor de meesten plaats vinden op 2 januari 2009 m.u.v. de Margreet clan die op 9 januari 2009 teruggaat maar er zijn geruchten dat er meer langer willen blijven. Om aan al die geruchten een einde te maken is het gewoon belangrijk om de gegevens in te vullen.

Uiteindelijk beslis jezelf op basis van een offerte of je wel of niet op een bepaald aanbod ingaat of niet. Hopelijk verschijnen jullie gegevens snel in de database met al jullie gegevens die overigens alleen voor mij zichtbaar is. Het gaat om paspoortgegevens, verzekeringe (reis- en annuleringsverzekering en tijdstip van heen- en terugreis en hoe flexibel je daarin bent).

Bert

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!